Ud af angst

med Mariah Lillelund

Angst dræber sjæle 

for når vi er i angst, stagnerer vi i livet og stopper med at udleve det vores sjæl længes efter.

Og det hjælper ikke noget at kæmpe med angst 

for på energetisk plan er både angst og kamp et udtryk for sammentrækning 

så når vi kæmper med angst, får vi dobbelt op på sammentrækning og dermed mere angst.

 

Angst skal mødes med udvidelse i energien og jeg viser dig hvordan.

Uanset om det er uro, frygt eller fullblown angst, der kvæler din livsglæde og dine næste skridt,  så er udvidelse løsningen og med min metode, SOULWALK™, mærker du befrielsen i kroppen med det samme.

Vi åbner for befrielse fra frygt og angst, når vi formår at møde frygten og  angsten med udvidelse direkte i kroppen. 

Jeg hedder Mariah Lillelund 

og jeg er grundlægger af Skolen for SOULWALK™.

Da jeg selv fik angst for 9 år siden, troede jeg at der var noget galt med mit hjerte – jeg hang ud af vinduet om natten for at få luft og blev mega bange. Jeg tog på skadestuen og blev undersøgt og en læge sagde,  at hun mente det kunne være angst, mens jeg tænkte at jeg squ da ikke havde noget at være bange for.

Men det var angst og det blev begyndelsen på et år i angst – af typen generaliseret angst – som jeg stadig mener,  er en pæn måde at sige, at ingen aner hvad det er.

Idag er jeg ude af angsten og jeg har nogle stærke indsigter og værktøjer med mig ud på den anden side, som stadig hjælper mig,  når almindelig frygt opstår i mit liv 

– jeg har nørdet og udviklet enkle SOULWALKs™ som kan bruges af alle og som bringer ro og befrielse ind på rekordtid 

Og jeg glæder mig til at vise dig dem.

SOULWALK™ kommer til at skabe forandring for dig med det samme. 

Du vil føle dig lettere og mere rolig og du vil opleve, hvor enkelt det er at skabe udvidelse lige der, hvor du har brug for det i dit system.

Udover at vise dig, hvordan du hjælper dig selv ud af frygt og angst med SOULWALK™, kanaliserer jeg også healing ind til dine angstområder i kroppen.

Forløbet er for dig, der mærker noget prikke i kroppen ved at læse mine ord – uanset om du har stærk angst eller uro, uanset om det er hele tiden eller i specifikke situationer 

 

“Kære Mariah

Jeg har igen idag haft tårerne rullende ned af kinderne under næsten hele sessionen, og mærket en masse forløsning og erkendelser kommer til overfladen. 

Jeg skrev i starten af dette forløb, at jeg havde en følelse af, at der var en meget vigtig nøgle gemt her for mig. Jeg har virkelig arbejdet i over 25 år på at forløse angst. Jeg har afprøvet mange tilgange, og gået igennem uddannelser, kurser og meget dybe forløsninger og erkendelser. Men jeg må sige til dig, at du har formået at sætte en masse dots sammen for mig. 

Jeg vil arbejde videre med de ting, jeg tager med herfra. Og jeg er meget taknemmelig for alt det, som jeg følte var “lige præcis til mig”. (– sådan er vi nok mange der oplevede det.) Det er sjældent jeg støder på mennesker, der på trods af fine titler og masser af uddannelser, historier mm indenfor selvudvikling og spiritualitet, kan bibringe det du her har formået. 

Tak for det og tak for dig.”

Annahsophia

“Det her er seriøst det vildeste guld og INGEN kan på nogen måde regne healingen, poweren og de kærlige skub ud. Det dybeste, letteste og mest kærlighedsfulde jeg til dato har oplevet og mærket.”

Camilla Noach

PRAKTIKKEN

Forløbet Ud af angst består af 4 online undervisninger (SOULWALKS™) af hver 1 times varighed.

SOULWALK™ er kommunikation med energi gennem kroppen, det er enkelt og alle kan lære det

Du modtager en mail med link til optagelser af de 4 sessioner. 

Jeg tilbyder dette forløb til en HELT SÆRLIG pris, fordi det skal være muligt for alle at få hjælp til angst:

Prisen er KUN 900,00 kr. for hele forløbet, med mulighed for 3 rater af 325,00 kr.

Det er under halv pris af mit normale prisleje!

Forløbet  er ikke et Quick fix 

Angst er et samlebegreb,  for en pulje af ting der er kørt af sporet, så selvom noget letter med det samme i undervisningen, kræver andet kontinuerligt arbejde og bevidste valg

Disclaimer

Alt hvad jeg deler er erfaringsbaseret. Jeg er ikke læge og dette forløb kan ikke træde istedet for behandling.

Du er ikke kommet for at leve et liv i angst, kom med og lade os skabe frihed sammen.

“Jeg så dette forløb, og mærkede et kald. Men så blev jeg i tvivl. For jeg har i mange år gjort alt muligt for at kunne træde ud af min rolle som værende ”en der har angst”. 

Så jeg sad med min tvivl. ”Holder jeg fast i min historie om at jeg har angst, siden jeg har lyst til at tilmelde mig det her forløb?” ”Er Soulwalk bare endnu en ting, som jeg håber på, kan redde mig?” Jeg fandt aldrig svaret, men valgte at tilmelde mig. Og der er kommet SÅ meget guld til mig undervejs. 

Jeg har aldrig Soulwalket før, og vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til her. Men kære Mariah, Tak for alle de skønne walks! 

”Nu er jeg mig, når jeg holder mig selv i det her” er landet så fint her hos mig. Sikke en powerfuld sætning, og følelsen/energien der kommer med den. Jeg kan jo klare ALT med den sætning. Og tak for den forløsning det er at sætte fri. 

Jeg tog imod invitationen til at tappe på alt muligt i mit liv og i min hverdag. De sidste dage har jeg tappet på mange forskellige ting, og jeg elsker at svarene kommer så tydeligt til mig. Og angst-delen som det jo egentlig handlede om, var så givende. Nye ord og perspektiver. Nye vinkler og din kærlige måde at dele din visdom (og egen historie) på har været så givende. Jeg har været mange følelser igennem, og lige nu er jeg rørt og dybt taknemmelig! 

Så nu er svaret kommet. Jeg havde brug for det her forløb, også selvom jeg ikke længere er ”en som har angst”. For det har jeg jo lidt alligevel – Dog i en helt anden kaliber end tidligere i mit liv. Og det du har delt her, kan i min optik bruges til ”alle størrelser af angst”. 

Tusind tak for et virkelig skønt og givende forløb. Jeg glæder mig til at gense optagelserne senere, og få endnu flere nye indsigter.

Mannah Sommer